Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS

Kapel o Trouble=]

okeyy..aku rase tajuk entry blog aku ni dah macam nama tajuk citer korea je??hehehe..ape-ape jew la kannn..

mood hari ni: KEBOSANAN!!~
melayan lagu: INILAH CINTA~*lagu peberet untuk masa ini*

sebentar tadi..seperti biasa..melakukan aktiviti yang sangat berfaedah..melayan muka buku..dah x taw buku apa nak dilayan kann..hehehe..so..aku pon membelek2 la muka buku rerakan aku..apa yang dapat aku simpulkan disini adalah ramai teman-teman aku sudah berpacaran atau dengan mudahnya kapel..hurmm..bile bace komen-komen mereka*stalker la pulak aku memalam ni..hehehe*..waduhhh..macam best je kapel..sweet jew..tetibe terasa jelez..hehehe..ntah pape kan aku neyh..biar lar..

aku penah jugak la terfikir..apa faedahnya kalau berkapel??tapi bile fikir balik..cam bess jew..rase cam makan aiskrim cornetto yang iklan dafi tu..hahahahaa..tapi..aku nak kapel dengan siapa??oopppssss..t'reveal lak disini..biar lar..suka suki..hehehe..

hurmm..aku ada bagitahu dekat beberapa teman baik aku..aku nak kapel masa di tahun 3 pengajian..mereka gelakkan aku..kureng asam gelugor punya kawan..hahaha..bukan nak sokong aku..tapi aku cakap pulak..kalo rezeki datang awal..aku rembat je..xleh tolak..hahahaha..aku jadi cam ni pun sebab mak aku xbagi kapel tyme belajar..dye cakap banyak masalah nanti..belajar kemana kalo asyik duk kapel jew kan..biar lah..impian aku nak jadi anak yang solehah..ikut je la kata ibu ku itu..dye lebih tahu apa yang terbaek untuk diriku..

kepada rakan-rakan yang sedang meniti alam percintaan..semoga kalian berbahagia yerr..nanti kahwin jangan lupa jemput aku taw..aku nak kad kahwin spesel punyer..hahahaha...=]




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 comments:

izzah said...

huhu. mksdnye u dah ade y berkenan ye? waa. great! ;)

cutie gurl said...

hahahaha..berkenan d mata la..ap org beysa ckp 2..unrequitted love..hahahaha....suke diam2 jew..=]

erah said...

teheehee najmi.
hehe, kita ni perempuan, angan2 tu haruslah ade kan... owh, suka diam2 yer? hahaha, xpe, as long as kita single lagi..

cutie gurl said...

erah..hahaha..malu2..*blushing*..huhuhu..yup2.. angan2 perlu ad..heheh..beysa la..kite lyak utk suka dlm diam jew..well..kite stil sngle kann..hahah..pasti erah jge bgitu..huhu=]

Post a Comment